المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

پاکستان سه شنبه را عید فطر اعلام کرد

پاکستان سه شنبه را عید فطر اعلام کرد پاکستان اعلام کرد که هلال مال شوال دیده نشد و سهشنبه در این کشور عید فطر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 01
کد خبر: ۱۳۱۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر رئیس ستاد استهلال این کشور طی کنفرانس خبری در اسلام‌آباد گفت: هلال ماه شوال در هیچ نقطه‌ای در پاکستان رویت نشد و فردا دوشنبه سی‌ام ماه رمضان است.

بنابراین روز سه‌شنبه در پاکستان اول ماه شوال و عید فطر خواهد بود. به همین مناسبت، نماز عید فطر پس‌فردا در سراسر این کشور همسایه اقامه خواهد شد.

دولت پاکستان تعطیلات رسمی عید فطر امسال را چهار روز اعلام کرده است که این تعطیلات از فردا (۲ می - ۱۲ اردیبهشت) مصادف با آخرین روز ماه مبارک رمضان در این کشور آغاز می‌شود.

عید فطر و عید قربان، اعیاد اصلی مردم مسلمان پاکستان است.

 حال و هوای پاکستان در ایام "عید شیرین"
بسیاری از ساکنان پایتخت و شهرهای بزرگ پاکستان، این روزها برای رهایی از گرما و یا دید و بازدید با اقوام، به شهرستان ها و مناطق خوش آب و هوا و یا شهرها و روستاهای زادگاه خود سفر می کنند. 

شهر اسلام‌آباد امروز بسیار خلوت تر از روزهای قبل شده و مسافرت های عید فطر که به "عید شیرین" معروف است، آغاز شده است.

در چند روز گذشته بازار شب عید فطر در سراسر پاکستان روزهای پر رونقی داشته و امروز هم برخی از مراکز خرید همچنان به روی کسانی که تا امروز موفق به خرید کفش و لباس های نو و مایحتاج ایام عید نشده اند، باز است.

شبکه های تلویزیونی و خبری در پاکستان بخش عمده ای از برنامه های خود را به موضوع عید فطر، پخش آگهی های بازرگانی مربوط به بازار شب عید و برنامه های شاد اختصاص داده اند.

 


تعطیلات عید فطر اما برای نیروهای امنیتی پاکستان مفهوم چندانی ندارد و دستگاه های امنیتی و انتظامی برای جلوگیری از هرگونه ناآرامی یا حملات تروریستی احتمالی درنقاط مختلف این کشور در ایام عید، مثل همیشه باید درحال آماده باش بسر ببرند.

این روزها، جزو بهترین روزهای سال برای مردم پاکستان است. بعد از یک ماه روزه داری در شرایط آب و هوایی گرم و نه چند آسان این کشور به خصوص برای قشر کم درآمد، حالا همه خوشحال و شادمان منتظر روز عید فطر هستند. 

تعطیلات عید فطر امسال در پاکستان اگرچه چهار روز اعلام شده اما عملا یکی دو روز قبل و یکی دو روز بعد از این ایام هم به آن اضافه می شود. 

در صبح روز عید فطر، مردم برای اقامه نماز عید به مساجد می شتابند و نماز عید در این کشور بسیار باشکوه برگزار می شود. پرداخت فطریه هم جزو کارهایی است که مردم پاکستان در نخستین روز عید انجام می دهند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار